Previous Image
Next Image

info heading

info content


Afzeggen van afspraken

Iets tussen gekomen? Zeg op tijd af!

Afzeggen van afspraken

 • Als u verhinderd bent, is het prettig als u dat zo snel mogelijk kenbaar maakt. U kunt zonder problemen uw afspraak afzeggen of verzetten tot een werkdag van 24 uur voor uw afspraak. Als u minder dan een werkdag van 24 uur van te voren afbelt, wordt het volledige tarief voor de voor u gereserveerde tijd bij u in rekening gebracht, ongeacht de reden van afmelding. Zorgverzekeraars vergoeden alleen als een behandeling heeft plaatsgevonden.
 • Het handigste is om even via de mail af te zeggen info@eerstelijnspsychologe.nl -of via vanleeuwenpraktijk@protonmail.nl. U krijgt dan een bevestiging.  Mocht dat niet lukken, dan kunt u natuurlijk ook telefonisch afzeggen via 0168 482097 en een bericht op de voicemail inspreken.

Oepps, en dan toch….

 • Het is nooit leuk als u moet betalen omdat er iets anders tussen is gekomen, dat begrijp ik maar al te goed. Ik doe er van alles aan om te voorkomen dat het gebeurt.
  • Informatie:
   • Deze info staat bij de informatie die u bij mij aanmelding van mij heeft ontvangen.
   • Het staat ook op uw afsprakenkaartje
   • De eerste keer dat we een vervolgafspraak maakten vertel ik het ook altijd nog een keer.
  • Als u niet verschijnt op een afspraak.
   • Ik bel altijd na 10 tot 15 minuten. Mocht u het vergeten zijn, dan vind ik het geen probleem om dan de afspraak telefonisch of via beeldbellen op dat moment door te laten gaan, dat voorkomt dat het u toch geld gaat kosten.
  • Mocht u een probleem hebben om naar mijn praktijk te komen, en daarom een afspraak te laat moeten afzeggen, ook dan kan de afspraak wat mij betreft via beeldbellen of telefoon doorgang vinden, ook dat voorkomt dan weer dat u kosten heeft voor een te laat geannuleerde afspraak.
  • Als er nog een vervolgafspraak staat, dan is dat gewoon de volgende afspraak. Als dat niet zo is, dan hebben we contact om een andere afspraak in te gaan plannen.

Hopelijk gaat het niet gebeuren, ik begrijp dat het niet expres is, en dat het voor uzelf echt heel vervelend is. Ik hoop dat u  begrijpt dat ik deze regeling hanteer. Er zijn wachtlijsten in de GGZ. Als u op tijd afzegt kan ik iemand inplannen die zit te wachten op een afspraak.