Previous Image
Next Image

info heading

info content


Afzeggen van afspraken

Afzeggen van afspraken

Als u verhinderd bent, is het prettig als u dat zo snel mogelijk telefonisch kenbaar maakt.
U kunt zonder problemen uw afspraak afzeggen of verzetten tot een werkdag van 24 uur voor uw afspraak. Als u minder dan een werkdag van 24 uur van te voren afbelt, wordt het volledige tarief bij u in rekening gebracht, ongeacht de reden van afmelding. Zorgverzekeraars vergoeden alleen als een behandeling heeft plaatsgevonden. U kunt afspraken per telefoon (eventueel inspreken op het antwoordapparaat) afzeggen. Afspraken afzeggen per e-mail is niet mogelijk.

Hoe kunt u de praktijk bereiken?

U kunt bellen naar 0168 482097. Er is altijd een telefonisch antwoordapparaat, waarop u een boodschap kunt inspreken, ik bel u dan zo snel mogelijk terug. In de middagen ben ik doorgaans beter bereikbaar dan in de ochtenden.  Op maandag t/m donderdag is er doorgaans telefonisch spreekuur tussen 18.00 uur en 18.30 uur.
Indien u contact krijgt met de telefoonbeantwoorder, spreek dan een boodschap in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.
In de behandeling maak ik ook gebruik van e-mail en e-health, waardoor ik tussen de sessies door, ook feedback kan geven op huiswerk, problemen daarmee en oefeningen die tussen de sessies door gemaakt kunnen worden.