Previous Image
Next Image

info heading

info content


Beeldbellen

Indien nodig kan de afspraak ook met beeldbellen doorgaan. Dat kan handig zijn als u een probleem heeft met vervoer, ziek bent of andere oorzaken.

Wat heeft u nodig?

  • Een rustige omgeving waarin u alleen zit, niet gestoord kan worden, en niemand u kan horen.
  • Een computer / laptop/ tablet met toegang tot camera en microfoon, en een goed werkende internetverbinding.
  • U gaat inloggen via een beveiligd platform.  Het beste gaat dat via een laptop of desktop. Heeft u dat niet, dan kan het ook via de telefoon of tablet. Een zo’n groot mogelijk scherm heeft de voorkeur.
  • Even na het afgesproken tijdstip krijgt u over de mail een linkje toegestuurd , waarop u kunt klikken om in te loggen. Op de browser Chrome werkt de applicatie het beste. Geef toestemmening aan gebruik van microfoon en camera. Klik dan rechts op ‘start behandeling’.
  • Vervolgens kunnen we elkaar dan zien en zo spreken.
  • Mocht het onverhoopt helemaal niet lukken, dan doen we het via de telefoon. Bel mij dan even op 0168-482097

Het zal soms best wel even wennen zijn in het begin. Laat vooral weten als u dingen graag anders wilt of als u zich ergens niet comfortabel bij voelt, of wat dan ook. Dat blijft natuurlijk heel erg belangrijk. U mag mij altijd – ook na de beeldsessie – bellen of mailen.

Lydie van Leeuwen

Tarief

Sessies via beeldbellen vallen gewoon onder uw lopende behandeling. De gereserveerde tijd wordt dan in rekening gebracht volgens de met u afgesproken tarieven. Cliënten via Zorroo hebben helemaal geen kosten.