Previous Image
Next Image

info heading

info content


Beeldbellen

Ondanks de corona virus, kan uw sessie gelukkig gewoon doorgaan. Het enigste verschil is, dat we vanwege het coronavirus, zullen gaan beeldbellen. Hier leest u hoe dat gaat.

Wat heeft u nodig?

  • Een rustige omgeving waarin u alleen zit, niet gestoord kan worden, en niemand u kan horen.
  • Een computer / laptop/ tablet met toegang tot camera en microfoon, en een goed werkende internetverbinding.
  • U gaat inloggen via een beveiligd platform.  Het beste gaat dat via een laptop of desktop. Heeft u dat niet, dan kan het ook via de telefoon of tablet. Een zo’n groot mogelijk scherm heeft de voorkeur.
  • Rond het afgesproken tijdstip krijgt u over de mail een linkje toegestuurd , waarop u kunt klikken om in te loggen. Op de browser Chrome werkt de applicatie het beste. Geef toestemmening aan gebruik van microfoon en camera. Klik dan rechts op ‘start behandeling’.
  • Vervolgens kunnen we elkaar dan zien en zo spreken.
  • Mocht het onverhoopt helemaal niet lukken, dan doen we het via de telefoon. Bel mij dan even op 0168-482097

Het zal soms best wel even wennen zijn in het begin. Laat vooral weten als u dingen graag anders wilt of als u zich ergens niet comfortabel bij voelt, of wat dan ook. Dat blijft natuurlijk heel erg belangrijk. U mag mij altijd – ook na de beeldsessie – bellen of mailen.

Lydie van Leeuwen

Tarief

Sessies via beeldbellen vallen gewoon onder uw lopende behandeling. De gereserveerde tijd wordt dan in rekening gebracht volgens de met u afgesproken tarieven. Cliënten via Zorroo hebben helemaal geen kosten.