Previous Image
Next Image

info heading

info content


EMDR online

EMDR kan heel goed ook online gegeven worden.

Wat heeft u nodig:

  • Een rustige omgeving waarin u niet gestoord gaat worden.
  • Een telefoon of tablet met toegang tot een microfoon en camera, zodat ik u goed kan zien en horen. We gaan hierop beeldbellen, u krijgt hier een beeldbel-link voor. (lees op deze pagina meer over beeldbellen) . Bedoeling is dat ik u  zo goed mogelijk kan zien.
  • Als u naast uw telefoon ook een computer. laptop of tablet heeft, dan gaat u op dat apparaat de toegestuurde EMDR-link openen.
  • Op de afgesproken tijd ga ik u op uw telefoon beeldbellen, via de link, die u van mij via de mail gehad heeft.
  • We gaan dan eerst even uitproberen of dit allemaal werkt. Als dat werkt, dan gaan we aan de slag met EMDR zoals we dat ook zouden doen als u bij mij in de spreekkamer zou zitten. Ik ga dan beginnen met een en ander rustig uit te leggen, en proberen het eerst uit.
  • Om de EMDR voor te bereiden, vraag ik u om bijgaand formulier in te gaan vullen, en naar me toe te sturen.
 • Inmiddels heb ik ruime ervaring opgedaan met EMDR online, en dat werkt net zo goed als dat u in mijn praktijkkamer zou zijn. Ik begrijp dat het voor u wellicht onwennig zal zijn, dat is normaal en hoort er bij. Weet dat u mij altijd mag mailen en bellen na de behandeling, mocht u vragen hebben, iets willen overleggen, of wat dan ook. Het is van belang dat u we er zo goed mogelijk er op gericht zijn dat u zich comfortabel blijft voelen, ook al is de behandeling even iets anders als bij mij in de spreekkamer.

Mocht het via de EMDR-link niet werken, vanwege een slechte internetverbinding, dan zal ik u vragen om een bestandje te downloaden via deze pagina