De Dienst

Dienst

Wij willen allebei natuurlijk geen kerkdienst. Een sfeervolle lokatie voor het afscheid lijkt ons wel wat. We houden wel van bloemen. een mooie fotoreportage van ons leven lijkt ons ook wel wat. (Lydie heeft een fotoalbum met de naam Lydie, die zou je voor oudere fotos kunnen gebruiken, en op de PC is een mapje met ‘Gerda oude fotos)). Fotos zijn op de PC te vinden, onder Mijn afbeeldingen –> Fotos en dan verschillende mapjes.

Muziek, als Elaine wil zingen, zou dat top zijn. Op ons feest in 2018 zong ze Ik zal er altijd voor je zijn https://www.youtube.com/playlist?list=PLliwjLNx3UT4OGLgVOGR79oFItl_ntb3x

Voor de rest maken jullie er maar wat moois van. We willen wel heel graag dat jullie onze vriendinnen erbij betrekken. Het makkelijkste is om dan een contactpersoon da op zich te laten nemen (bv Jany).

We gaan een lijst met adressen maken, en iets van een levensloop, scheelt jullie weer werk.

Handig is om een aantal contactpersonen dan te bellen (als ik oud ben is dat natuurlijk niet meer aan de orde) om de tam-tam in werking te stellen.

Denk ook aan collega’s (zie pagina praktijk), Ina Cornel (onze hulp in Lage Zwaluwe), tennisvriendinnen (contactpersoon Constans Havermans 0168 482295), buren (oa ook familie Nottrot) (zie ook de pagina over de kaart)