Previous Image
Next Image

info heading

info content


Richtlijnen Coronatijd

In verband met de Corona vraag ik u, bij afspraak op de praktijk, zich te houden aan onderstaande richtlijnen. (deze kunt u hier downloaden, uitprinten en meenemen)  Op deze manier kan ik voor u, voor andere clienten en voor onszelf veilig werken

Ik vraag u om bij onderstaande gezondheidsklachten of factoren uw afspraak te annuleren:
– Indien u of uw gezinsleden/huisgenoten 1 of meerdere van de volgende symptomen heeft: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (temperatuur > 37,9℃).
– Indien u in de afgelopen twee weken in aanraking geweest bent met iemand met bovenstaande symptomen.
– Indien u Corona heeft
– Indien gezinsleden/huisgenoten Corona hebben
– Indien u korter dan 2 weken geleden genezen bent van Corona

Daarnaast zijn er nog wat extra aanpassingen en aandachtspunten:
– De wachtkamer hou ik gesloten, bel daarom pas aan op het afgesproken tijdstip, en wacht buiten totdat ik u daar kom halen.
– Desinfecteer uw handen eerst voordat u de praktijk binnen komt.
– Raak zo min mogelijk aan en vermijd toiletbezoek

Toestemming

Ik vraag u ook om toestemming om uw naam en telefoonnummer aan medewerkers van de GGD te gaan verstrekken, in het geval ik betrokken ga worden in een bronnen- en contactonderzoek. De GGD kan een dergelijk onderzoek instellen als ikzelf Corona zou hebben, of als ik in aanraking geweest ben met iemand anders die Corona heeft. De GGD doet dat onderzoek om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Voor u is het natuurlijk ook van belang om te weten dat u – via mij – in contact geweest zou kunnen zijn met het virus.

Hierbij geef ik toestemming aan Lydie van Leeuwen om mijn naam en telefoonnummer te geven aan medewerkers van de GGD, dit uitsluitend in het kader van een door hun ingesteld bronnen- en contactonderzoek in verband met Corona.

Datum:

Handtekening

 

U kunt deze richtlijnen u hier downloaden, uitprinten en meenemen