Previous Image
Next Image

info heading

info content


Toestemming beeldbellen

Verklaring is nodig om via WhatsAPp of Facetime met u te kunnen beeldbellen, aangezien die platforms niet voldoen aan de eisen die in Nederland gesteld worden aan veiligheid en privacy (AVG oa0.)

VERKLARING BEELDBELLEN

Als  u onderstaande tekst even in een mail wilt kopiëren, en naar me kunt toesturen?

 

We zullen zoveel mogelijk via beveiligde platforms met elkaar communiceren. Helaas is het zo dat door slechte internetverbinding of andere oorzaken dat soms niet goed lukt. In dat geval lukt het soms wel om via WhatsApp en FaceTime met elkaar te beeldbellen. Deze platforms voldoen echter niet aan de veiligheids- en privacyeisen zoals die in Nederland aan de praktijkvoering van psychologen gesteld worden (oa. AVG en ISO).

Dan is de keus om gewoon te bellen zonder beeld of met uw toestemming dan toch te beeldbellen. U heeft aangegeven dat u dan toch graag wilt beeldbellen.

 

Om dat te mogen doen, heb ik dan van u de volgende verklaring nodig:

Hierbij verklaar ik

Naam: ………………………………………….                  Geb.datum: ……………………….

Adres: ………………………………………….                  Postcode:………………..

Woonplaats:………………………………….

dat ik akkoord ben met het gebruik van platforms voor beeldbellen, zoals bv WhatsApp en FaceTime die niet aan de veiligheids- en privacyeisen zoals die in Nederland aan de praktijkvoering van psychologen gesteld worden (oa. AVG en ISO).

 

Datum:  ……………………                         Handtekening: ………………………

 

Of via Word document