Previous Image
Next Image

info heading

info content


Pilot Basis GGz van Zorroo

Cliënten die patiënt zijn bij de praktijk van De Ligne en De Biesbosch uit Made, De Hoek uit Zevenbergschen Hoek, Dokters & Co en Onder de Toren uit Terheijden vallen onder aan de Pilot Basis GGZ van Zorroo. De kosten van uw behandeling worden betaald door Zorroo.  Zorroo staat voor Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken.

In de Pilot Basis GGz werken zorgaanbieders met elkaar samen.

Er kan gebruik gemaakt worden van diverse online-behandelingen die de behandeling die u van mij krijgt verder te ondersteunen. U zal gevraagd worden met enige regelmaat wat korte vragenlijstjes in te vullen, om zo te kunnen monitoren hoe de behandelingen verlopen.

Clienten kunnen direct door hun huisarts doorverwezen worden, of via de POH-GGz (Praktijkondersteuner Huisarts GGz).

U kunt u aanmelden via de telefoon: 0168 482097, of via het invullen van onderstaand formulier (hier te downloaden) , dan neem ik daarna contact met u op.

Alleen in het geval u uw afspraak korter dan een werkdag van 24 uur van te voren annuleert, krijgt u een factuur die u zelf moet betalen. In alle andere gevallen zult u zelf niets hoeven te betalen.

U kunt hier een formulier downloaden, waarop u alvast enkele gegevens van uzelf in kunt vullen. Dit kunt u dan meenemen naar uw eerste gesprek, of  u kunt dit naar mij opsturen. Dan neem ik met u contact op voor het maken van een afspraak.

U vindt bij dit formulier ook een samenvatting van de belangrijkste informatie op deze website over de kosten en machtigingen.

Klik hier om het formulier te downloaden